Total Hip Replacement

Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 150 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter er det en fest på scenen, en smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum.

Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddy’s Drop.
Bandet har et specielt forhold til Afrika og har rejst til Ghana flere gange, hvor de blandt andet har spillet på festivaler, skoler, store tv-shows og er blevet inspireret af dygtige ghanesiske musikere og deres energiske tilgang til musikken.
 
Det var de fem unge gutter fra Aarhus, som sammen danner reggaekvintetten, der løb med Tak Rock Talent Prisen 2017. Den blev uddelt på Smukfest i Skanderborg, efter en koncert på Live camp scenen. “En gruppe, hvor der er tænkt ned til mindste detalje rent musikalsk. Man var ikke i tvivl om, at bandet havde en fest på scenen, hvilket var utrolig smittende og medførte, at publikum ikke kunne stå stille,” siger juryen om orkesteret.
Tak Rock Talent prisen går til den kunstner, som juryen ser mest musikalsk potentiale i.

”Keep The Fire Alive" og ”A New Generation” er titlerne på bandets 2 tidligere EP´er, som udkom i 2015 og 16. Nu kommer det længe ventede album, som skulle være på gaden i slutningen af april 2018, så det skulle være muligt at komme i den rette stemning inden koncerten på Tunø Festivalen.

 

 

 

 

 
   
 
 
 
 
Video: KLIK HER
Website: KLIK HER
Total Hip Replacement på Facebook: KLIK HER
 
 
 
 
 
c
 
Tunø Festival