Silas Holst
& the flamingo orchestra

Silas Holst, DKs største musicalstjerne, er det naturlige centrum. Som den professionelle og suveræne performer, han er, sidder ikke bare dansefødderne perfekt på manden, han synger også fantastisk. Silas elsker god pop, og han er sammen med sit nye orkester fantastisk til at formidle den dansemusik, der får enhver op af stolen.
Grundstammen er et 5-mandsorkester, der sætter godt gang i alle danseben. Korsanger, Frederikke Viskum, lægger fornemt kor på bl.a. de allerbedste Melodi Grand Prix-sange, de skønneste sangnumre fra både Dansktoppen og pop af nyere dato foruden en del store internationale hits fra bl.a. danseverdenen – f.eks.: ”Maneater”, ”Never Gonna Give You Up”, ”Maniac” og ikke mindst de store klassiske numre, som Silas har sunget på flere danske teaterscener. Alle kender dem, og alle synger med!
Med Funkabilly på bas, Pete van Beathoven på piano, og de 2 skønne show- dansere, “Miss Jackson” & “Miss Lopez” m. byder The Flamingo Orchestra også på gæstesolister, der vil være en fast del af hvert eneste show.
Showet er helstøbt og kreativt, fuld af effekter, stor musikalitet og nerve, og lysten til at underholde publikum vælter 100% udover scenekanten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tunø Festival