L:S:D

LSD på Tunø Festival, heldigvis kun i form af musik gruppen L:S:D, som i denne sammenhæng betyder Let Syret Dansk. 

L:S:D er et Århusiansk koncept band, der spiller Let:Syret:Dansk- musik fra perioden 1967-1977. Bestående af fire herrer i 40/50'erne fra Aarhus. De har spillet og hygget sig med musik i alverdens konstellationer og genrer hele livet, for endelig at finde sammen om den fantastiske, for nogle glemte og for nogle ukendte, danske musik som var engang!

Tunø – Nepal – Christiania og retur til Tunø, den tur er der nok ikke mange der har taget, og dem der har, kan nok ikke huske det! Men nu er det muligt at tage turen (igen) dog kun musikalsk. 

Det bliver en rejse med en hallucinerende stemning, når der spilles numre af Steppeulvene, Skousen & Ingemann og Hyldemor.
Det bliver med et befriende smil på læben når Poul Dissing, Beefeaters, Røde Mor og CV Jørgensens specielle tekstunivers og sange fremføres.

Rigtig mange i den nye generation af musikelskere, har genopdaget de fede sange fra dengang, og de har taget musikken til sig som et stykke musikalsk arvegods, der samtidig beskriver en ungdomskultur.

LSD har kigget i krogene og fundet de gode sange, også nogle som er mindre hitprægede men bare gode. Et syret musikalsk kludetæppe af et stykke dansk hippiehistorie – det bliver syrefedt!

Eller som gruppen selv siger: Fed syre, rock, harmoni, humor og ikke mindst musikglæde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Video: KLIK HER
L:S:D på Facebook: KLIK HER
Videohilsen: KLIK HER
 
 
 
 
 
 
Tunø Festival