Louise Dubiel

Hvis man siger skæv pop, finurlige tekster og forpulet perfekt, så er der ikke ret mange der kan være i tvivl om, at det handler om Louise Dubiel.

Louise er sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4’s talent-program “Elsk Mig i Nat”. I 2009 deltog hun så i tv-showet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Det år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio.

Jeg røg ud samme aften, som jeg sang “Forpulet perfekt”. Senere den aften blev jeg ringet op af pladeselskabet Universal Music. Det endte med, at jeg fik en pladekontrakt og jeg udgav en plade. Der var alt det fede – rød løber, radioplay og så videre, fortæller Louise Dubiel om sangen der gav hende det helt store gennembrud.

I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op.

Louises charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har været support for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. 

Louises koncerter er kendt for at have en helt speciel stemning og nærvær med publikum, og der er altid plads til en sjov historie. Derudover er hun kendt for sine sjove og inspirerende tekster og melodier, som hun skriver selv.

Skæv pop med finurlige tekster på dansk, der sætter sig fast allerede efter det første lyt. Louise Dubiel

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video: KLIK HER
Louise Dubiel på Facebook: KLIK HER
.
 
Tunø Festival