HALBERG & FRIENDS  LØRDAG 6. JULI 2019
 
De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, nu med bandet Halberg & Friends. Repertoiret er hånd plukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Pouls egne soloalbums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' 'Brændende Læber' og 'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde.

- Og det med nogen af landets allerbedste musikere. Halberg, Sivertsen, Schandorf – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

- Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god/fed guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends, giver sine bedste sange nye vinger.

Det bliver en magisk aften, når nostalgien rammer dig dybt i hjertekulen! Gætter på at stemmen er svag søndag, når du skal hjem, for du har skrålet med på alle de fede numre, som du husker fra dine ”unge” dage 😊

 
Kontakt Tunøfestival