Coast

Coast er et af tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folk rock-genre i tradition med eksempelvis - Runrig 😊

Coast er kendt af et stort publikum efter mange koncerter på spillesteder og festivaler, i Danmark. Musikken, er inspireret af Runrig, Dire Straits, Big Country med flere og leveres fejende flot, glad og veloplagt, med stærke bånd til den skotske (Celtic) sound, kultur og tradition.

Coast fejrer i 2019 deres 10-års jubilæum som band. Stiftet af forsanger Paul Eastham og dennes bror Chris Barnes, som stadig danner stammen i orkestret, sammen med den ypperlige guitarist Finlay Wells.

Coast havde hurtigt et par solide hits med America og Oceanos, i starten af karrieren. Senere kom bl.a. ”Dancing with Satelites” og i 2017 cd’en ”Windmills in the sky” som er et sandt mesterværk med mange ørehængere. I flæng kan nævnes: ”No more heroes”, ”Old atlantic skye”, ”Windmills in the skye” og ”River”.

Coast har fyldt teltet 2 gange på Tunø Festival og lur mig om de ikke gør det igen i 2019. De er simpelthen verdensklasse.

 
Kontakt Tunøfestival