Casper Milton

Hvis man endnu ikke har stødt på Casper Miltons musik, så kan det kun gå for langsomt med at komme i gang. Casper er er et rigtig godt bud på den næste store stjerne.

Seneste udspil er sangen ’Brænder Hjerter’ som absolut er værd at lytte til og som allerede er ved at være et stort hit.
 
Den meget ambitiøse studerende på Copenhagen Business School, vælger et pludseligt stilskifte og begynder at skrive sange, Der var bare et enkelt lille problem, ved at vælge den karrierevej. Casper var i tvivl, om han overhovedet kunne synge.

Men med både en storesøster og en lillebror, der har gjort sig bemærket i diverse talent shows i TV, er der vist ikke den store tvivl om at der er masser af talent i den familie. Den unge sangers musik er et moderne bud på den klassiske singer-songwriter musik, og den talentfulde sanger formår virkelig at drage lytteren ind i sit univers, hvor uforglemmelige musikalske oplevelser opstår!

Casper står bag pophittene ’Hvis du tør’, ‘#KBH’, ‘Drømmevilla’, ’Vinterhue’ og nu ’Brænder hjerter’ som alle er blevet mødt med positiv respons siden de udkom. I efteråret 2016 fremhævede flere af de større danske musikaktører Caspers musik. To af de store musiktjenester MTV og VH1, har haft flere af Caspers numre på rotation. Senest i 2017 både ’Drømmevilla’ og ’Vinterhue’
Med op mod 30.000 månedlige lyttere på forskellige musiktjenester samt mere end 630.000 plays på Spotify, så er der vist ikke nogen der er i tvivl om, at Casper Milton nærmer sig det helt store gennembrud i dansk musik.

Video: KLIK HER

Casper Milton på Facebook: KLIK HER

Tunø Festival